Wednesday, 17 February 2010

Barakallahu lakum... buat pasangan Hakim & Ayman


Last week, dua adik lelaki saya selamat bernikah...Hakim & Suhaila dan Ayman & Yan...sorang di KT dan sorang lagi di Besut...

Diucapkan kpd mrk...

"Barakallahu lakum, wa barak 'alaikum wa jam'a bainakum fil khayr

Wa razaqakum zurriyatan tayyibatan tanfa'ul islam wal muslimin"


InshaAllah, bila dah dpt gambar nanti akan diupdate disini...

To the new members of the family... Welcome :)

3 comments:

mamajannah said...

tahniahhh..

lin, meti awak sibuk,tak cukup tangan..
cantik gubahan hantaran...hehehe awak gubah ker..? ker buat kek pengantin..?

rindu nak makan carrot cake awak?
lin dah bukak bakery shop lum? nanti saya balik boleh gi kedai awak..:)

miss u.

ana muslim said...

hehe...idok la sibuk mana, mak yg paling sibuk...sy ni tak berapa reti nak menolong, huhu...

mak sy yg buat kek pengantin..nanti sy postkan gambarnye kat sini, cantek mak sy buat :)

hehe, sy pun rindu nak makan cheese cake awk, ni sy balik tak masak2 pun sbbnye takde oven kat KL ni, mak bawa balik ke TRg...

Tulah, masih mengimpikan nak buka bakery, tapi susah gak nak cari masa, temapt nak jual etc...nati setel dgn kehidupan kat sini baru leh pk betul2 kot, iA...

miss you too ;-)

Iman said...

:) adik akk kawin dedua sekali ke?sama date ek?

a ah, akak ada gtau nak bkak bakery, cake carrot akak mmg terbaik!lol.kalau dah bkak gtau saya, bleh jadi customer tetap.hhehe